Mooi concert over 60 jaar Pro Burletta

Op 2 en 3 november 2019 heeft Pro Burletta met veel succes twee 60-jarig jubileumconcerten gebracht in Theater Kielzog te Hoogezand, met als titel “Op reis door 60 jaar Pro Burletta”. Deze uitvoering werd opgedragen aan 2 leden van het eerste uur en mede-oprichters, Nel Bolhuis en Henk Raspe. Beide bezoeken nog wekelijks de repetitie en zongen tijdens het concert ook nog solo!

Tijdens de “reis” werden bekende en onbekende melodieën gezongen uit operettes en musicals, muzikaal begeleidt door Lysette Wever (viool), Wim Wever (accordeon) en Bouko Tiggelaar (piano). Verder werd medewerking verleend door een 4-tal solisten Corin Tholen, Gineke Damsma, Jan Hofman en Hans Kranenburg. Ook het kinderkoor van De Notenboom en dansschool Randoe hadden een bijdrage in het concert. Het geheel onder leiding van Martijn Jager, dirigent en Gonda Jonker, regisseuse.

Een redelijk bezette zaal op zaterdagavond en een volle zaal op de zondagmiddag konden genieten van zang, dans en muziek met een projectie van de afgelopen 60 jaar op de achtergrond.

Ons jubileumjaar hebben we afgesloten met een intiem gezellig avond op vrijdag 13 december in ons “eigen” De Tibbe.

Bekijk hier meer foto’s >>